05.10.2024-13:15 (Son Güncelleme:05.10.2024-13:15)

Milli Eğitim Bakanı Tekin Kayseri'de Öğretmenlerle Buluştu

Bakan Tekin, Kayseri'de öğretmenlerle bir araya geldi ve şehirdeki eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Kayseri'de öğretmenlerle buluştu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de düzenlenen "Öğretmenler Odası" etkinliğine katılarak öğretmenlerle bir araya geldi.

Tarihi Kayseri Lisesi'nde gerçekleşen buluşmaya, öğrenciler tarafından çiçek takdimi yapıldı. Tekin, tarihi ve köklü okulları sevdiğini belirterek, bu tür etkinliklerin eğitim camiası için önemli olduğunu vurguladı.

Etkinlik sırasında, engelli öğretmen atamasını bekleyen bazı öğretmenler de taleplerini Tekin'e iletti. Ancak, lisenin bahçesinde gerçekleştirilen bu etkinlik basına kapalı olarak düzenlendi.

Yeni Eğitim Yatırımları

İl genelindeki eğitim yatırımlarını incelemeye devam eden Bakan Tekin, aynı zamanda Melikgazi Belediyesi Mehmet Altun Havacılık ve Uzay Bilimleri Lisesi'nde inşaat çalışmaları hakkında bilgi almak üzere de incelemelerde bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin ilk uçak fabrikası alanında yapımı süren bu okul, Kayseri'yi havacılık alanında önemli bir merkez haline getirecek" ifadelerine yer verdi.

Bakan Tekin'e, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Bayar Özsoy, Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm de eşlik etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de "Öğretmenler Odası" buluşması etkinliğine katıldı. Tarihi Kayseri Lisesi'ne gelen Tekin'e öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr