19.10.2024-16:00 (Son Güncelleme:19.10.2024-16:00)

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Bitlis'te AK Parti Ahlat İlçe Kongresi'nde Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Bakan Tekin, Ahlat'ta düzenlenen AK Parti kongresinde istikrar vurgusunda bulundu, destek çağrısında bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, AK Parti Ahlat İlçe Kongresi'nde Konuştu

Bitlis’te düzenlenen AK Parti Ahlat İlçe Kongresi'nde konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Bakan Tekin, "Önümüzdeki süreçte sergileyeceğimiz birlik ve beraberlik ruhuyla Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olursanız, şimdiye kadar yaptıklarımızı ilerleyen dönemlerde de yaparız." dedi.

Ahlat’ın Önemi ve Yeni Müfredat

Ahlat'ı çok sevdiğini ifade eden Tekin, yeni müfredatın Ahlat’ı Anadolu’nun sigortası olarak gördüğünü belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni yıl içerisinde sık sık kullandıklarını vurguladı.

Geçmişin İstikrarsızlığı ve Bugünün İstikrarı

Tekin, "AK Parti'den önceki Türkiye'yi hatırlayalım. 1971 ile 1980 arasında 11, 1990 ile 2001 arasındaki dönemde de yine 11 hükümet değişti. Bu dönemlerde yaşanan siyasi istikrarsızlıklar, insanların hayat kalitelerini olumsuz etkiliyordu." dedi.

Sağlık ve Eğitimdeki Gelişmeler

Geçmişte hastanelerde uzun kuyruklar beklediklerini hatırlatan Tekin, günümüzdeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin kıyas kabul etmediğini belirtti. Ayrıca, Bakanlık bürokratlarının kongrede hazır bulunduğunu ve buradaki programın devam edeceğini aktardı.

Cumhurbaşkanı'na Destek Çağrısı

Tekin, vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri destek sayesinde Türkiye'nin ilerlediğini vurguladı. Ayrıca, seçmenlerin çoğunluğunun hayatlarının bir döneminde AK Parti’ye oy verdiğini belirtti.

Toplumsal Değerleri Geleceğe Taşımak

Bir Anadolu insanı olduğunu ifade eden Tekin, toplumun değerlerini geleceğe taşımak için çaba gösterdiğini belirterek, "Sizin dualarınıza ihtiyacım var." dedi.

Kongrede Diğer Konuşmalar

Kongreye katılanlar arasında AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi ve AK Parti Bitlis İl Koordinatörü Abdulahat Arvas da yer aldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin (sağda), Bitlis'in Ahlat ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Ertuğrul Gazi Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Bakan Tekin, kendisini karşılayan partililerle tokalaştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr