11.10.2024-11:16 (Son Güncelleme:11.10.2024-11:16)

Milli Atlet Melisa Tasa, Romanya'da Şampiyonluk Hedefliyor

Melisa Tasa, Balkan Kros Şampiyonası seçmeleri için hazırlıklarını sürdürüyor ve şampiyonluk hayaliyle antrenman yapıyor.

Milli Atlet Melisa Tasa, Yeni Başarılar Peşinde

20 yaşındaki milli atlet Melisa Tasa, Romanya'da düzenlenecek Balkan Kros Şampiyonası'na hazırlanıyor. Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olan Tasa, Balkan Kros Şampiyonası'ndaki üçüncülüğünün ardından bu kez birinciliği hedefliyor.

Atletizme İlk Adım

Atletizme 2017 yılında adım atan Melisa, başlangıcını bir yarışma afişi sayesinde yaptığını aktardı. İlk yarışmasında 1500 metre kros seçmesinde ikinci olduğunu belirten Tasa, 'Yedi yıldır bu yolda yürüyorum, Türkiye'de pek çok madalya kazandım' dedi.

Hayalleri Gerçekleştirmek İçin Savaşım Veriyor

Balkan Kros Şampiyonası seçmelerine hazırlanan Tasa, 'Seçmeleri kazanarak Romanya'da temsil edeceğim. Kız sporcular hayallerinin peşinden koşmalı, asla vazgeçmemelidir' diyerek destek çağrısında bulundu. Tasa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'e de destekleri için teşekkür etti.

Melisa'nın Antrenörü: Abdullah Yılmaz

Melisa'nın antrenörü Abdullah Yılmaz, 'Biz antrenörden önce babayız' diyerek, kız sporcuların başarılarının arkasındaki destek ve karşılıklı güvene vurgu yaptı. Yılmaz, 'Melisa 8 yıldır öğrencim. 6 gün antrenman yapıyoruz ve onun başarısı bizler için gurur kaynağı' şeklinde konuştu.

Türkiye ikincisi ve Balkan Kros Şampiyonası üçüncüsü milli atlet Melisa Tasa, Balkan şampiyonluğu hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr