16.10.2024-16:04 (Son Güncelleme:16.10.2024-16:04)

Meslek Lisesi Öğrencileri Bursaspor'a Destek İçin Formayla Geliyor

Öğrenciler her ayın 16'sında Bursaspor forması giyerek ardından futbolculardan oluşan söyleşi ile desteklerini gösteriyor.

Bursaspor'a Destek İçin Coşkulu Bir Etkinlik

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bursaspor'a destek olma amacıyla her ayın 16'sında öğrencilerin yeşil-beyazlı formalar giymesine yönelik bir uygulama başlattı.

Bursaspor'un Futbolcuları Öğrencilerin Yanında

Uygulamanın ikinci gününde, Bursaspor'un 5 futbolcusu; Furkan Özyapı, Hamza Gür, Eren Tunalı, Yiğit Ali Bayrak ve Furkan Sakı, öğrencilerle buluşarak okula formalarıyla geldi. Okul bahçesinde öğrencilerin tezahüratları eşliğinde karşılanan futbolcular, ardından okulun konferans salonunda bir söyleşi düzenledi.

Açıklamalar ve Hedefler

Hamza Gür, söyleşide yaptığı açıklamada, "Ligde iyi bir başlangıç yaptık. Taraftarımızla birlikte bu şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Onların desteği harika, bu şehirde 45-50 bin taraftarımız var ve biz onlara şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Cengiz Korucu ise, Bursaspor'u desteklemek amacıyla bu etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, "Her ayın 16'sını 'Coşkunöz Bursasporlular Günü' ilan ettik. Bu tür etkinlikler, yerel duyguları canlandırmak için önemli." dedi.

Öğrenciler, futbolcularla gerçekleştirdikleri söyleşide Bursaspor'a olan sevgilerini ve bağlılıklarını da göstererek, büyük bir coşkuyla etkinliğe katılım sağladılar.

Bursa'da M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, her ayın 16'sında yeşil-beyazlı formayla okula gelerek Nesine 3. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Bursaspor'a destek oluyor. Yeşil-beyazlı ekibin 5 futbolcusu, formalarını giyerek geldikleri lisede meşale ve tezahüratlarla karşılandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr