09.06.2022-19:35 (Son Güncelleme:09.06.2022-19:35)

Merve Dinçkol kimdir, nereli ve sevgilisi var mı? Kanal D Hafta Sonu Ana Haber spikeri Merve Dinçkol'un biyografisi

Kanal D Hafta Sonu Ana Haber spikeri Merve Dinçkol, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Başarılı spiker Merve Dinçkol, kimdir, kaç yaşında, nereli ve sevgilisi var mı sorularına yanıt aranmaya başlandı. Güzelliği ile dikkatleri çeken Dinçkol, hakkında yer alan bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Başarılı kariyeri ile izleyicilerin dikkatini çeken Merve Dinçkol'un hayatı merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında hafta sonu haberlerini sunan Dinçkol, kimdir, kaç yaşında, nereli soruları araştırılmaya başlandı. İnternet üzerinden en sık araştırılan isim Merve Dinçkol olurken bütün detaylar haberimizin devamında

Merve Dinçkol kimdir?

1986 yılında İstanbul Kadıyköy'de dünyaya gelen Dinçkol, sevilen oyuncu Hakan Dinçkol abisidir. Eğitim hayatını İstanbul'da tamamlayan Dinçkol, radyo ve televizyon bölümünden mezundur. Aynı süre içerisinde Başkent İletişim'e yazılan Dinçkol ilk kez sunuculuk ve spikerlik dersleri aldı. Ulusal kanallarda ekranlara çıkmaya başlayan Dinçkol Bugün TV'de görev yaptı. Devamında ise Milliyet ile anlaşarak çalışma hayatına başladı.


Kanal D'de Gözde Atasoy Kökçü'nün kanaldan ayrılmasıyla beraber yerini Merve Dinçkol aldı. Hafta Sonu Ana Haberlerini sunan Merve Dinçkol izleyenlerden olumlu sonuçlar aldı.

Merve Dinçkol evli mi, sevgilisi var mı?

Özellikle güzelliği ile mest eden spiker Merve Dinçkol koca burcu olup 1.71 boyundadır. Bekar olan Dinçkol, Feyyaz Şerifoğlu ile sevgili olduğuna dair haberler gündeme geldi. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Dinçkol, İnstagram hesabında 80.700 takipçisi olup mavi tiki de bulunmaktadır. 

sahsenem@haber365.com.tr