20.09.2024-13:44 (Son Güncelleme:20.09.2024-13:50)

Meriç Aral ile evlenen Serkan Keskin kimdir? Serkan Keskin nereli ve kaç yaşında? Serkan Keskin hayatı, dizileri ve filmleri

Bir süredir aşk yaşadığı Meriç Aral ile evlenen oyuncu Serkan Keskin’in hayatı ve kariyeri magazin dünyasında gündem oldu. Sosyal medyada kullanıcılar Meriç Aral Serkan Keskin, Serkan Keskin eşi, Serkan Keskin kimdir, Serkan Keskin kaç yaşında? gibi terim ve sorularla araştırmalar yapıyor. Peki Meriç Aral ile evlenen Serkan Keskin kimdir? Serkan Keskin nereli ve kaç yaşında? İşte Serkan Keskin hayatı, dizileri ve filmleri…

Serkan Keskin ile Meriç Aral çifti, uzun süren bir aşk hayatının ardından hayatlarını birleştirdi ve aşklarını bir sonraki seviyeye taşıdı. Düğün görüntüleriyle magazin dünyasının yeni gündem maddesi olan Meriç Aral Serkan Keskin çifti ile ilgili sosyal medyada araştırmalar Serkan Keskin eşi, Serkan Keskin kimdir, Serkan Keskin kaç yaşında? Serkan Keskin Meriç Aral düğün gibi terimlerle devam ediyor.

Serkan Keskin kimdir?

25 Kasım 1978'de İzmit’te doğan Serkan Keskin, oyunculuk kariyerine doğduğu şehirde adım attı. 1997 yılında ünlü tiyatro yönetmeni Işıl Kasapoğlu’nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu’nda tiyatro kursuna katılan Keskin, 1998-2001 yılları arasında tiyatroda çeşitli roller üstlendi. Tiyatro eğitimini ilerletmek için İstanbul’a yerleşmeye karar veren Keskin, 1999-2002 yılları arasında Akademi İstanbul’da eğitim aldı ve ardından Işıl Kasapoğlu ile birlikte Semaver Kumpanya’nın kurucuları arasında yer aldı. Tiyatrodaki başarısı, ona 32. İsmail Dümbüllü Ödülü’nü kazandırdı ve Semaver Kumpanya’daki çalışmalarına oyuncu ve yönetmen olarak devam ediyor.

Serkan Keskin, “Hırsız Polis”, “Bu Kalp Seni Unutur mu?”, “Deli Saraylı”, “Leyla ile Mecnun”, “Ben de Özledim” ve “Beş Kardeş” gibi popüler dizi projelerinde rol aldı. Türkiye’nin ilk profesyonel internet dizisi olan “Masum”’da da izleyici karşısına çıkan Keskin, “Leyla ile Mecnun” dizisindeki “İsmail Abi” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dizinin yönetmeni Onur Ünlü ve oyuncular Ali Atay, Osman Sonant ile birlikte kurdukları “Leyla the Band” grubuyla müzisyen kimliğini de ortaya koydu.


Keskin, sinemada ilk deneyimini Reha Erdem’in “Korkuyorum Anne” filminde yaşadı ve bu filmden sonra birçok önemli yönetmenle çalıştı. Yavuz Turgul’un “Gönül Yarası” ve Zeki Ökten’in “Çinliler Geliyor” gibi filmlerinde rol aldı. Özcan Alper’in ödüllü filmi “Sonbahar” ve Aydın Bulut’un yönettiği “Başka Semtin Çocukları”nda da yer aldı. Onur Ünlü ile kesişen yolları, “Sen Aydınlatırsın Geceyi” ve “Kırık Kalpler Bankası” gibi projelerde de devam etti. Keskin, Ünlü’nün “İtirazım Var” filminde canlandırdığı “İmam Selman Bulut” rolüyle 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde, 20. Sadri Alışık Sinema Ödülleri’nde ve 33. İstanbul Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödüllerine layık görüldü. Aynı yıl “Silsile” filmindeki performansıyla 21. Adana Altın Koza Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü kazandı.

Serkan Keskin Meriç Aral nerede evlendi?

Serkan Keskin, sinemada “Pus”, “Vavien”, “Av Mevsimi”, “Takiye: Allah’ın Yolunda”, “Unutma Beni”, “Eylül”, “Yeraltı”, “Yabancı”, “F Tipi Film”, “Yok Artık”, “Limonata”, “Tereddüt”, “Tatlım Tatlım”, “Cingöz Recai”, “Güven”, “Kelebekler”, “Kronoloji” ve Nuri Bilge Ceylan’ın “Ahlat Ağacı” gibi pek çok filmde rol aldı. Başarılı kariyerinde tiyatrodan sinemaya, televizyondan müziğe birçok alanda kendini kanıtlayan Keskin, Türk sinema ve televizyon dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Yıllar boyunca üç kez nikah tarihlerini erteleyen Meriç Aral ile Serkan Keskin çifti, sonunda mutluluklarını evlilikle taçlandırdı. Ünlü çift, Etiler'de düzenlenen sade bir törenle dünyaevine girdi.

Düğünde gelin ve damat için şahitlik yapan isimler arasında yakın arkadaşları Efe Tuncer ve Birkan Sokullu da yer aldı.

Serkan Keskin Meriç Aral düğün detayları

Meriç Aral, düğün öncesi verdiği bir röportajda evlilik teklifinin kendisinden geldiğini belirterek, "Balayı için İskoçya'ya gitmek istiyordum. Sonra orada Serkan bana evlenme teklifi etti," ifadelerini kullandı. Serkan Keskin ise bu özel anı şöyle anlattı: "Sevgilim evlilik teklif etti ve ben hemen kabul ettim. Çok farklı bir duyguydu. Ancak balayını gerçekleştiremeyeceğiz; işe başlayacağız."

Düğün tarihinin ertelenmesi hakkında konuşan Meriç Aral, "Güzel bir sürece girdik, çok kısa zamanda kesin bir tarih vereceğiz. Anneannem haberlerde gördükçe arıyor, 'Yine ertelendi mi?' diye soruyor. Artık tarih netleşiyor, çok az kaldı," dedi.

muratcankilic@haber365.com.tr