04.10.2024-17:07 (Son Güncelleme:04.10.2024-17:19)

Mehmed: Fetihler Sultanı Oyuncuları TEKNOFEST Adana'da

Adana'daki TEKNOFEST'te 'Mehmed: Fetihler Sultanı' oyuncuları hayranlarıyla buluştu ve etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

Mehmed: Fetihler Sultanı Oyuncuları TEKNOFEST'te Buluştu

TRT'nin sevilen dizisi "Mehmed: Fetihler Sultanı"nın oyuncuları, Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFESTte hayranlarıyla bir araya geldi.

TEKNOFEST'in Öne Çıkan İsimleri

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Teknoloji Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen, Anadolu Ajansı'nın küresel iletişim ortağı olduğu bu büyük organizasyon, Adana Havalimanı'nda devam ediyor.

Dizinin başrollerindeki Serkan Çayoğlu, Sena Çakır ve Esila Umut, festival alanını gezerek TRT standında düzenlenen etkinliğe katıldılar. Hayranlardan büyük ilgi gören oyuncular, stant önünde uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Hayranlarla Unutulmaz Anlar

Etkinlikte oyuncular, her bir hayranlarıyla imza vererek hatıra fotoğrafları çektirdi. Sena Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlk kez TEKNOFEST'te yer alıyorum. Burası gerçekten büyük bir organizasyon. Müthiş bir katılım var. İmza etkinliğinden sonra festival alanını daha fazla gezmeyi planlıyoruz. Seyircilerimize katılımları için teşekkür ediyorum," dedi.

Bu etkinlik, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi için hayranlarla bir araya gelme fırsatı yaratırken, festivalin coşkusunu da artırdı.

Fatih Sultan Mehmet'in hayatını konu alan TRT dizisi "Mehmed: Fetihler Sultanı"nın oyuncuları Serkan Çayoğlu (ortada), Sena Çakır (solda) ve Esila Umut (sağda), Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde (TEKNOFEST) hayranlarıyla buluştu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr