06.10.2024-14:53 (Son Güncelleme:06.10.2024-14:53)

Mazhar Alanson'un Kızı Eda Alanson Toprağa Verildi

Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson, son yolculuğuna uğurlandı. Taziyeler ve duygusal anlar Fatih Camisi'nde yaşandı.

Melek Eda Alanson’un Vefatı

Sanat dünyasının tanınmış ismi Mazhar Alanson'un kızı Melek Eda Alanson, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni Fatih Camisi'nde gerçekleştirildi.

Evlat Acısının Zorluğu

Cenaze namazında duygularını paylaşan Mazhar Alanson, evlat acısının ne denli zor olduğunu dile getirerek, "Evlat sahibi olanınız varsa bilirsiniz. Yani söyleyecek pek söz yok, ifade edilecek şeyler değil." dedi.

Biricik Suden’in Teşekkürleri

Alanson’un eşi Biricik Suden, taziye iletenlere teşekkür ederken sosyal medya üzerinden de, "Mazhar metanetli durmaya çalışırken ben daha çok ağladım, bu yüzden Mazhar olumsuz etkileniyor. Dolayısıyla bu durum için ricada bulundum." şeklinde bir paylaşımla duygularını ifade etti.

Orhan Gencebay’ın Duygusal Sözleri

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Eda Alanson’un Mazhar Alanson için çok özel bir evlat olduğunu belirtti ve "Rabb'im her şeyi o bilir. Allah gani gani rahmet eylesin. Evlat acısı hiç bir şeye benzemez. Her babanın bunun ne demek olduğunu hissettiğini biliyorum. Allah sabır versin." ifadelerini kullandı.

Cenazeye Katılanlar

Cenaze törenine, Hilmi Alanson (Mazhar Alanson’un oğlu), Fuat Güner, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, karikatürist Hasan Kaçan, Türkiye İzci Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı gibi birçok tanınmış isim katıldı.

Cenaze Defni

Melek Eda Alanson’un cenazesi, daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sanatçı Mazhar Alanson'un kızı Melek Eda Alanson, son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı Mazhar Alanson (sol2) ve Sanatçı Orhan Gencebay (solda) Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazına katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr