25.12.2019-12:59 (Son Güncelleme:30.07.2021-09:53)

MasterChef Türkiye’de yarışmacılardan, bir sonraki tura geçebilmeleri için yine bilinmeyen bir tarif yapmaları istendi. Bu tarifin en ilginç yanı ise ismini aldığı malzemenin tadını vermemesi!

1


1 adet kuru soğanı ortadan kesin ve ince ince dilimleyerek yarım halkalar oluşturun.

2


Tencerede 1 kaşık tereyağı eritin ve soğanları pembeleşene kadar pişirin

3


Yaptığınız karışımın içine sıcak tavuk suyunu ekleyin. Eğer daha hafif bir tat elde etmek istiyorsanız tavuk suyu ile normal suyu da karıştırabilirsiniz.

4


Un ekleyin ve kısık ateşte 5 dakika boyunca sürekli karıştırın.

5


Karışımınıza karabiber ve tuz ekleyin ve blenderdan geçirin.

6


Çorbanızı kruton ekmek ve yağda yakılmış pul bibek ile servis edin.

MasterChef’ten Olay Yaratan Soğan Çorbası
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR