10.10.2022-12:54 (Son Güncelleme:10.10.2022-13:37)

MasterChef elenen yarışmacı kim? 9 Ekim MasterChef Türkiye’de dün akşam kim gitti? MasterChef’e veda eden isim belli oldu

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’nin dün akşamki bölümünde bir kişi daha yarışmaya veda etti. İzleyenlerle ise bu ismin kim olduğunu öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki MasterChef elenen yarışmacı kim? 9 Ekim MasterChef Türkiye’de dün akşam kim gitti? İşte soruların yanıtları...

Ekranların fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada kalmak için kıyasıya bir mücadeleye girişen Tayfun, Gamze, Burak, Şule, Tolge ve Metin şeflerin kendilerinden istediği tabağı hazırlamaya çalıştı. Dün akşamki bölümün ardından ise yarışmaya veda eden isim belli oldu. Peki MasterChef elenen yarışmacı kim? 9 Ekim MasterChef Türkiye’de dün akşam kim gitti?

9 Ekim MasterChef Türkiye’de dün akşam kim gitti?

TV8’in sevilen programı MasterChef Türkiye’nin 9 Ekim 2022 Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar yer elması ile yaratıcı tabaklar hazırlamaya çalıştı.


En başarılı tabakları ha>zırlayan Gamze, Tayfun ve Metin ilk turu geçen isimler oldu.

Son 3'e ise Şule, Burak ve Tolga kaldı. Elenmemek için yarışmacılar Samke Hara yemeğini en iyi şekilde hazırlamaya çalıştılar. Yarışmaya veda eden isim ise Şule oldu.

muratcankilic@haber365.com.tr