06.11.2023-12:45 (Son Güncelleme:06.11.2023-12:45)

MasterChef All Star Barış kimdir, nereli ve kaç yaşında? Barış Demir neden yok, elendi mi?

MasterChef All Star programının yarışmacılarından Barış Demir’in programın son bölümünde yer almaması izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Peki MasterChef All Star Barış kimdir, nereli ve kaç yaşında? Barış Demir neden yok, elendi mi? Soruların yanıtı haberimizde…

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star Türkiye yarışma programının iddialı yarışmacılarından birisi olan Barış Demir, sosyal medyada sıkça araştırılan isimlerin başında geldi. İzleyenler Barış Demir Kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram adresi gibi konuları internet üzerinden sorgulamayı sürdürüyor. Peki MasterChef All Star Barış kimdir, nereli ve kaç yaşında? Barış Demir neden yok, elendi mi?

MasterChef All Star Barış kimdir?

MasterChef’te yarışan Barış Demir, programa Bodrum’dan katıldı. 23 yaşındaki yarışmacı Bodrum Torba’da bir otelde çalıştığını ve bu mesleğe küçük yaşlardan itibaren başladığını dile getirdi.


Ailede herkesin kebapçı olduğunu belirten Barış Demir Masterchef'te ilk turu geçmişti. Barış Demir bugün 25 Temmuz 2022 Masterchef 2. turda yarışacak ve en iyi krem brüle tatlısı için mücadele edecek.

Yarışmacı, 2022 sezonunda ilk turda Danilo Şef'in Bodrum'da çalıştığı otelde konakladığını söyleyerek anısını anlatmıştı. Barış Demir, yarışmaya 11. olarak 20 Kasım akşamı veda etmişti.2023 MasterChef All Star'a ise 17 Temmuz günü ilk yedek olarak katıldı.

muratcankilic@haber365.com.tr