18.10.2024-23:51 (Son Güncelleme:18.10.2024-23:51)

Marmara'da Şehit İlçe Tarım Müdürü Vekili Yakupoğlu Anıldı

Marmara İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vekili Murat Yakupoğlu, ailesi ve avukatları tarafından makamında anıldı.

Marmara İlçesinde Anma Töreni

Marmara İlçesi'nde, yaşanan menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vekili Murat Yakupoğlu, ailesi ve avukatları tarafından anıldı.

Aile ve Avukatları Makamında Bir Araya Geldi

Yakupoğlu'nun babası Nurettin, kız kardeşleri Tülay ve Türkan Yakupoğlu, yakınları ile avukatları, silahlı saldırının meydana geldiği İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının makam odasına gelerek başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Açıklamalar ve Dilekler

Burada Yakupoğlu'nun masasına çiçek bırakan grup adına konuşan aile avukatı Erdem Aker, “Merhuma rahmet, milletimize ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Bu elim olayla ilgili basında yer alan, gerçekleri saptırmaya yönelik bazı manipülatif haber ve yorumları, hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla, tekzip ettiğimizi kamuoyuna saygıyla bildiririz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Aile Adalet Bekliyor

Aker, merhumun ailesi olarak, “Bu menfur saldırının faillerinin yargı önünde hak ettikleri cezayı alacaklarına dair devletimize ve adalete olan güvenimiz tamdır. Hukuki sürecin sonuna kadar titizlikle takipçisi olacağımızı beyan ederiz” dedi. Ayrıca, bu zor günlerinde yanlarında olan başta devlet olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanlığı, Marmara Kaymakamlığı ve tüm dostlarına teşekkür etti.

Olayın Detayları

6 Ekim'de Marmara Adası'ndaki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden silah sesleri duyulması üzerine, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Murat Yakupoğlu'nun tabancayla vurulmuş olarak hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından yakalanan zanlı, polise teslim edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr