07.10.2024-16:57 (Son Güncelleme:07.10.2024-16:57)

Marmara İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vekili Cinayeti: Zanlı Yakalandı

Balıkesir'in Marmara ilçesinde, Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu'nun öldürülmesinin ardından katil zanlısı yakalandı.

Marmara İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Cinayeti

Balıkesir'in Marmara ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vekili Murat Yakupoğlu (35) silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından başlatılan operasyonlar sonucunda, cinayet zanlısı S.A. (42) jandarma ekiplerince yakalandı.

Olayın Gelişimi

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen cinayet sonrası, Yakupoğlu'nun bulunduğu yerden yükselen silah seslerine tanık olan vatandaşlar durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi. Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, Müdür Vekili Yakupoğlu'nun tabancayla vurulmuş olduğunu tespit etti.

Zanlının Yakalanması

Olayın ardından S.A.'nın yakalanması için polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri harekete geçti. Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda S.A'nın Çınarlı Mahallesi'nde, annesine ait bir evde saklandığı belirlendi. Jandarma, düzenlediği operasyonda zanlıyı evinde yakalayarak gözaltına aldı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan S.A, işlemlerinin ardından Marmara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayın detayları ve motive hakkında soruşturmalar devam ediyor.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr