11.10.2024-23:33 (Son Güncelleme:11.10.2024-23:33)

Manisa'da Şehir Tiyatrosu Sezon Açılışı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da Şehir Tiyatrosu'nun sezon açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eşi Didem Özel ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yeni sezon açılış etkinliğine katıldı. Yerel kültür sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini ifade eden Özel, Manisa'nın bu alanda daha fazla etkinlik düzenlemesi gerektiğini belirtti.

Sanatın ve Kültürün Önemi

Özel, yapılan açıklamada şunları söyledi: "Yoğun programıma rağmen bu önemli etkinliğe katılmak istedim. Manisa, kültür sanat etkinlikleri açısından herkesin gurur duyacağı bir yer olacak. En kısa zamanda şehrimize konser ve opera salonu kazandıracağız. Burada genç sanatçılarla buluşarak, dünyaca ünlü isimleri ağırlayacağız."

Belediyecilik anketlerimizde bir adım önde

Özel, ayrıca, "Belediyeciliğin temel amacı, şehrin kültürel ve sosyal yaşamına katkıda bulunmaktır. Bu nedenle, yoksullukla mücadele ve sosyal yardımların yanı sıra kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. İlk oyunumuzda burada olmak bizim için çok kıymetli" dedi.

Manisa'nın Sanat Dolu Gecesi

Etkinlikte, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve eşi Nurcan Zeyrek, ilçe belediye başkanları ve bazı milletvekilleri de orada bulunarak açılışa destek verdiler. Tiyatro gösterisi olarak ise William Shakespeare'in ölümsüz eseri "Bir Yaz Gecesi Rüyası" sahnelendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel (sağ 2), Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sezon açılışına katıldı. Eşi Didem Özel (sol 2) ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'na gelen Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek (sağda) ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği William Shakespeare'in "Bir Yaz Gecesi Rüyası" adlı eserini izledi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr