18.10.2024-12:06 (Son Güncelleme:18.10.2024-12:06)

Malatya'da 42 Yıllık Öğretmene Duygusal Veda Töreni

Malatya'da emekli olan öğretmen Hüseyin Yıldız'a duygusal bir veda etkinliği düzenlendi. Öğrenciler ve meslektaşları duygularını paylaştı.

Malatya'da Duygusal Bir Veda Töreni

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde, 42 yıllık eğitim hayatını tamamlayarak emekli olan Hüseyin Yıldız için bir veda etkinliği gerçekleştirildi. Öğretmenler Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Yıldız'a olan sevgi ve saygılarını gösterdi.

Öğrencilerden Duygusal İfade

Okul koridorlarında bir araya gelen öğrenciler, emekli öğretmen Yıldız'ı uzun süre alkışlayarak uğurladılar. Okul bahçesinde, "Hüseyin hocam hakkın ödenmez. Seni unutmayacağız" yazılı pankart açan öğrencilerin bu duygusal anına Yıldız da kayıtsız kalamadı.

Hüseyin Yıldız'ın Duygusal Mesajı

Etkinlik sırasında bir konuşma yapan Yıldız, "Sizlerle birlikte olmak büyük bir mutluluktu. Hepinizi çok seviyorum. Hakkınızı helal edin," diyerek duygularını dile getirdi.

Eğitim Camiasından Teşekkür

Öğretmenler Ortaokulu Müdürü Hanifi Özdemir, 65 yaşındaki Yıldız'ın okuldaki 11 yıllık görev süresinden bahsederek, "Okulumuzda bir etkinlik gerçekleştiğinde genç meslektaşları gibi en ön safta yer alırdı. Kendisine verdiği emeklerden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu. Müdür Özdemir, Yıldız’a bundan sonraki yaşamında mutluluk ve başarılar diledi.

Malatya'da, emekli olan 42 yıllık öğretmen Hüseyin Yıldız'a okulunda veda etkinliği düzenlendi. Battalgazi ilçesindeki Öğretmenler Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri, emekliye ayrılan 65 yaşındaki Fen Bilimleri Öğretmeni Yıldız için veda programı hazırladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr