18.10.2024-15:50 (Son Güncelleme:18.10.2024-15:50)

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Oğluna Cenaze Töreni Düzenlendi

İstanbul'da din alimi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun oğlu Abdullah Ustaosmanoğlu için cenaze töreni düzenlendi.

Abdullah Ustaosmanoğlu için Cenaze Töreni

İstanbul'da, tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında vefat eden din alimi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun oğlu Abdullah Ustaosmanoğlu için Fatih Camisi'nde cenaze töreni gerçekleştirildi.

Taziyeler ve Katılım

Cenaze töreninde Ustaosmanoğlu'nun ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti. Ayrıca, İsmailağa Camisi'nin emekli imamlarından Ahmet Fikri Doğan öğle vakti cenaze namazını kıldırdı. Törene AK Parti İstanbul milletvekilleri Süleyman Soylu ve Hasan Turan, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan gibi önemli isimlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Gazze İçin Gıyabi Namaz

Öte yandan, Gazze'deki saldırılar sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar için de aynı camide gıyabi cenaze namazı icra edildi.

Defin İşlemi

Ustaosmanoğlu'nun cenazesi, törenin ardından Sakızağacı Mezarlığı'na defnedildi.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybeden din alimi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun oğlu Abdullah Ustaosmanoğlu için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına AK Parti İstanbul milletvekilleri Süleyman Soylu (sağ 3) ile Hasan Turan (sol 3)> ve Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan (sol 4) katıldı.>

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr