01.04.2022-16:58 (Son Güncelleme:01.04.2022-16:58)

Lost dizisi yeniden mi yayınlanacak? Lost dizisi ne zaman başlayacak? Disney Plus müjdeyi verdi!

Bir dönem izlenme rekorları kıran ve izleyenleri ekranların başına kilitleyen Lost dizisinin yeniden yayınlanacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Peki, Lost dizisi yeniden mi yayınlanacak? Lost dizisi ne zaman başlayacak? İşte Disney Plus'tan gelen müjdeli haberin detayları..

2004 yılında yayınlanan ve o dönemlerde izlenme rekorları kıran Lost dizisinin 6 sezonu soluksuz izlenmişti. İzleyenleri ekranlara kilitleyen dizinin yeniden yayınlanacağı yönünde gelen haberler ise seyircileri oldukça fazla heyecanlandırdı.


Avustralya'dan Los Angeles'a gitmeye karar veren ve uçağa bindikten sonra uçağın Güney Pasifik'te bir adaya düşmesi sonrası adada mahsur kalan kazazedelerin hikayelerinin ele alındığı Lost dizinde her karakter ayrı ayrı işlenmişti be dizinin flashback'leri ise büyük bir hayran kitlesi elde etmişti.


Bu güne kadar yapılan en pahalı yapımlar arasında gösterilen Lost dizi 6 sezon olarak ekranlarda yayınlanmıştı. İlk olarak ABC'de yayınlanan Lost dizisinin her bir bölümü reyting rekorları kırarken aynı zamanda dizinin başarısı birçok ödül almasına da neden olmuştu. Emmy, Britanya Akademi, Altın Küre ve Screen Actors Guild gibi çok sayıda ödüle ayık görülen dizinin 14 Haziran tarihinde Türkiye'de de faaliyet göstermeye başlayacak olan video izleme platformu Disney Plus'ta yeniden yayınlanacağı öğrenildi.


Lost dizisi ne zaman başlayacak?

Türkiye için peş peşe transfer anlaşmalarına imza atan Disney Plus, çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Lost dizinini Türk izleyiciler ile tekrar buluşturmaya hazırlandığını açıkladı.


Türk yapımların yanı sıra yabancı dizilerle de çok konuşulacak bir platform olma yolunda ilerleyen platformun Lost dizini de yeniden izleyicilerle buluşturmak istedikleri yönünde bir karar aldıklarını duyurdu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr