05.10.2024-17:00 (Son Güncelleme:05.10.2024-17:00)

Lösemili Çocuklardan Anıtkabir'e Anlamlı Ziyaret

LÖSEV üyeleri ve lösemi tedavisi gören çocuklar, Anıtkabir'de duygusal bir ziyaret gerçekleştirdi.

LÖSEV Üyeleri Anıtkabir'de Bir Araya Geldi

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) üyeleri, lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar, aileleri ve iyileşmiş gençler, Anıtkabir'i ziyaret etti.

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Ezer Ziyareti Koordin etti

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, farklı illerden gelen lösemili çocuklar, aileleri ve gönüllülerle birlikte Anıtkabir'de buluştu.

Saygı ve Anma Töreni

Vakıf üyeleri ile çocuklar ve aileleri, ilk olarak Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine ulaştı. Mozoleye çelenk bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Special Defterde Anıtkabir Hatırası

Daha sonra LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Ezer ve yönetim kurulu üyeleri, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Hatıra Fotoğrafı ve Türk Bayrağı

Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirmenin ardından, vakıf üyeleri, tören alanında büyük boy Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresini açtı.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) üyeleri ile lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar, aileleri ve iyileşmiş gençler Anıtkabir'i ziyaret etti. LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer ile farklı illerden lösemili çocuklar, aileleri ve gönüllülerden oluşan çok sayıda kişi Anıtkabir'de bir araya geldi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr