11.06.2021-13:08 (Son Güncelleme:16.09.2024-20:00)

Leyla İle Mecnun Dizisinin Set Hallerinden Görüntüler Yayınlandı!

Leyla ile Mecnun oyuncularının çekimlerden videosu da Leyla ile Mecnun'un resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Ekranlara tekrar dönecek olan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncu kadrosu yıllar sonra tekrar bir araya geldi. Leyla ile Mecnun'un yönetmeni Onur Ünlü dizinin yeni Leyla'sının Deniz Işın olduğunu geçtiğimiz gün resmen açıklamıştı. Dizinin başrol oyuncuları Ali Atay ve Serkan Keskin de ilk buluşmadan fotoğraflar paylaşmıştı.

Exxen de tekrar başlayacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları yıllar sonra yeniden buluştu.> Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları afiş çekimleri için bir araya geldi. Kadrosunda Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerde oynayacağı Leyla ile Mecnun'un 2021 versiyonunun yönetmeni ise Onur Ünlü.

TEK BELLİ OLMAYAN İSİMDE SONUNDA AÇIKLANDI!

Dizinin yönetmeni Onur Ünlü dizinin yeni Leyla'sının Deniz Işın olduğunu duyurdu. 29 yaşındaki Deniz Işın Masumiyet dizisinde İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Hülya Avşar gibi isimlerle birlikte başrolü paylaşmıştı.

ACABA BAŞARILI OLACAK MI?

Beklenilmeyen bir ismin Leyla olarak ekranlara gelecek olması Masumiyet dizisinin hayranlarını, Deniz Işın sevenleri ve hatta Leyla ile Mecnun fanlarını bile heyecanlandırdı. Gerçek hayatta da çok sempatik ve eğlenceli bir kişiliği olduğu belirtilen Deniz Işın'ın sete enerji verdiği söylenilenler arasında yerini aldı. Masumiyet dizisinde gösterdiği performans oldukça beğenilmişti, bu sefer ki performansı ise fazlasıyla merak ediliyor.

ACUN ILICALI'NIN ÖZEL İSTEĞİ!

Yeni bölümlerde Leyla karakterine de yer verilecek olması, hayranları mutlu etti. Son öğrenilen bilgilere ve Onur Ünlü'nün resmi açıklamasına göre Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonundaki Leyla karakterini oynayacak kişi Deniz Işın oldu. Bu karakterin belirlenmesi ile meydana yeni sorular geldi. Karakterin seçimini kim belirlemişti? Bu sorunun cevabı da belli oldu. Final yapan Masumiyet dizisinin beğenilen isimlerinden biri olan Işın'ı Acun Ilıcalı adeta çekip koparttı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Bilgisayar Başında Nasıl Oturmalıyız?

Kırmızı Soğanın Faydaları

Sivilcelerden Anında Kurtulma Yöntemleri...

Diş İmplantı Böyle Yapılıyor

Zayıflatıp Kilo Verdiren Bilgisayar Oyun...

Bel Fıtığı Tedavisi Diye Yaptıkları Hare...

Sezaryen Doğum Böyle Yapılıyormuş

Anne Karnından Çıkartılan Cenin