17.03.2022-17:44 (Son Güncelleme:17.03.2022-18:10)

Levent Babataş kimdir, kaç yaşında? Demet Evgar kimle evlendi? Levent Babataş hakkında bilgiler

Demet Evgar ile uzun zamandır ilişkisi bulunan Levent Babataş'ın kim olduğu internet üzerinde en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki Levent Babataş kimdir? Kaç yaşındadır? Demet Evgar ile ne zamandır birlikteler? Levent Babataş ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Kısa süre önce, sevilen oyuncu Demet Evgar'ın bebek beklediği iddiası gündeme gelmişti. Bu haberler üstüne uzun yıllardır beraber olduğu Levent Babataş ile nikah masasına oturacakları konuşuluyor. Gelişmelerin üstüne insanlar Levent Babataş hakkında merak ettiklerini araştırmaya başladı. İşte Levent Babataş ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor.


Demet Evgar kimdir?

Arnavut kökenli oyuncu 1980 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir. 17 yaşında amatör olarak Afsem Tiyatrosu'nda ilk oyunculuk kariyerine başlamıştır. Sahneye ilk kez çıktığı oyun Ray Cooney "Kaç Baba Kaç" olarak bilinir. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Eğitimi sırasında Tiyatro Kılçık adında bir topluluğu arkadaşlarıyla beraber kurmuştur. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu'nda "Aşk Çemberi", "Tiyatro Kılçık", "Takanlar ve Takılanlar", "Ayşegül Hindistan'da" adlı oyunlarda sahne aldı. 2009 yılında Kent Oyuncuları Tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğiyle sahnelenenen Cimri oyununda Elise karakterini canlandırmasıyla 2010 yılında 8. Tiyatro Ödülleri töreninde Yılın Kadın Oyuncusu Ödülünü aldı. Başarılı oyuncu kariyerinde ilk olarak Türkmax'te daha sonra Star TV ekranlarında yayınlanan 1 Erkek 1 Kadın isimli dizide Zeynep Yıldırım karakterini canlandırmıştır.

Levent Babataş kimdir?

Babataş, bir alışveriş merkezinde ünlü bir markanın bayiliğini yapmaktadır. İstanbul'da dünyaya gelen Babataş aslen Erzincanlı'dır. Lise öğrenimini İstek Semiha Şakir Lisesi'nde, üniversite öğrenimini iste İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde tamamlamıştır. Babataş'ın bayiliğini yaptığı marka, gıda üzerine faaliyet göstermektedir. Ayrıca önceki evliliğinden bir oğlu bulunmaktadır. Başarılı ve güzel oyuncu Demet Evgar ile 6 senelik bir beraberlikleri vardır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr