28.04.2022-23:26 (Son Güncelleme:28.04.2022-23:26)

Leicester City Roma maç özeti ve golleri izle Exxen | Leicester Roma youtube geniş özeti ve maçın golleri

Avrupa’da günün maçı şüphesiz Leicester City ile Roma arasındaki mücadele olacak. Bu maçın önemli anlarını izlemek için internete yönelen izleyenler Leicester City Roma maç özeti ve golleri izle Exxen, Leicester Roma youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmaya çalışıyor. Maç özeti için bilinmesi gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk maçında İngiliz temsilcisi Leicester City ile İtalya’nın son kalesi Roma karşı karşıya gelecek. İngiltere Ligi’nde önceki sezonlarını aratan bir performans gösteren Leicester City’nin tüm dikkati Roma karşılaşmasında olacak. Maviler ilk maçta kazanarak İtalya’ya avantajlı bir şekilde gitmek istiyor. İtalya’ya bu sezon bir Avrupa kupası getirme hedefi taşıyan Roma ise Leicester City’e karşı ilk maçta istediği skoru almaya çalışacak.

Leicester City Roma maçı ne zaman?

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk karşılaşması olan Leicester City Roma maçı bugün saat 22.00’de King Power Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Leicester City Roma maçının hakemi kim?

Leicester City Roma maçında İspanya Futbol Federasyonu hakemi Carlos del Cerro Grande düdük çalacak.


Eksikler kimler?

Leicester City, Ndidi ve Bertrand’ın bu akşamki Roma maçında forma giyemeyeceğini açıkladı. Öte yandan Roma’da eksik bulunmazken sadece Cristante’nin durumu maç saatinde netleşecek.

Leicester City Roma muhtemel ilk 11’ler:

Leicester City: Schmeichel; Pereira, Çağlar Söyüncü, Fofana, Castagne; Dewsbury-Hall, Tielemans; Barnes, Maddison, Lookman; Daka

Roma: Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Oliveira, Veretout, Vina; Mkhitaryan, Pellegrini; Abraham

Leicester City Roma maçı özeti Exxen’in Youtube kanalında yayında olacak.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr