23.11.2021-16:36 (Son Güncelleme:23.11.2021-16:36)

LeBron James NBA Kariyerinde Bir İlk Yaşadı!

NBA'de Los Angeles Lakers formasını terleten yıldız basketbolcu LeBron James, 19 yıllık kariyerinden sonra ilk men cezasını aldı.

NBA'de Los Angeles Lakers formasını giyen süperstar LeBron James, 19 yıllık kariyerinden sonra ilk men cezasını aldı. Basketbolcunun aldığı ceza gerek NBA'de gerek spor dünyasında büyük yankı uyandırdı.
NBA'de Los Angeles Lakers formasını terleten dünyaca ünlü basketbolcu LeBron James ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. LeBron James, dün oynanan Detroit Pistons - Los Angeles Lakers maçında yaşanılan gerginlik dolayısıyla oyundan atılmıştı. LeBron James ve Isaiah Stewart hakkındaki disiplin cezaları açıklandı.

NBA LEBRON JAMES İLE İLGİLİ CEZAYI RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN AÇIKLADI

NBA'in internet sitesinden yapılan açıklama doğrultusunda LeBron James'e, Stewart'a kontrolsüzce vurduğu ve tartışma başlatması nedeniyle bir maç Stewart'a ise James'i sportmenlik dışı bir şekilde tekrar takip ederek sahadaki tartışmayı tırmandırması nedeniyle 2 maç men cezası verildi.
Oynanan maç sırasından serbest atış sırasındaki ribaunt mücadelesinde Jammes'in dirsek darbesiyle sağ kaşı açılan Stewart, sinirlerine hakim olamamış ve rakibinin üstüne doğru yürümüştü. Takım arkadaşları, teknik heyet ve hakemlerin araya girmesine rağmen bir türlü sakinleşmek bilmeyen Stewart, güçlükle soyunma odasının yolunu tutmuştu.

LEBRON JAMES'İN ALDIĞI CEZA BÜYÜK SES GETİRDİ

NBA'de dünyaca ünlü yıldız Lebron James'in aldığı ceza gerek Amerika'da gerek dünya spor kamuoyunda çok büyük ses getirdi. Süperstar Lebron James, NBA kariyerinde ilk kez men cezası almış oldu. Basketbolcunun aldığı bu ceza dünya kamuoyunda manşetlere taşındı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr