03.06.2022-16:56 (Son Güncelleme:08.06.2022-17:10)

Lazio, Teknik Direktör Maurizio Sarri'nin sözleşmesini 2 yıl daha uzattı!

Serie A takımlarından Lazio'da takımın teknik direktörü Maurizo Sarri hakkında flaş karar geldi. Roma ekibi takımın teknik direktörü Sarrı ile olan sözleşyi 2 yıl daha uzattı.

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Takımın ünlü teknik direktörü Maurizo Sarri'nin geleceği çok büyük merak konusu haline gelmişti. İtalyan teknik adamın takımdan ayrılacağı ve kariyerine başka bir ülkede devam edeceği konuşuluyordu. Fakat hocayla ilgili çarpıcı karar alındı. Lazio, Sarri ile 2 yıl daha yoluna devam etme kararı aldı.

Çizmede kaldı

İtalya'da Serie A takımlarından Lazio'nun teknik direktörü Maurizio Sarri İtalya'da kaldı. İtalyan hocanın 2023'te sona erecek olan sözleşmesi 2025 yılına kadar uzatıldı. Lazio, Sarri'nin ilk yılında Serie A'yi 5. sırada bitirdi ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantiledi.


Galatasaray ile aynı grupta yer almışlardı

Sarri'nin çalıştırdığı Lazio bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer almış ve grubunu ikinci sırada bitirmişti. Lazio play off aşamasında Porto'ya elenerek turnuvaya veda etmişti.

serkan.morova@haber365.com.tr