05.09.2024-13:08 (Son Güncelleme:05.09.2024-13:21)

KYK yurt sonuçları açıklandı mı? 2024 KYK yurt başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? GSB KYK yurt sonuç sorgulama ekranı

Geçtiğimiz haftalarda başvuruları tamamlanan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sonuçları hakkındaki son dakika gelişmeleri öğrenciler tarafından takip ediliyordu. Üniversite eğitimi için farklı bir kente gidecek olan öğrencilerin beklediği haber geldi. Peki KYK yurt sonuçları açıklandı mı? 2024 KYK yurt başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? İşte GSB KYK yurt sonuç sorgulama ekranı…

KYK yurt sonuçları hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın açıklaması sonrasında KYK yurt sonuçları açıklandı mı? 2024 KYK yurt başvuru sonuçları Nasıl öğrenilir? GSB KYK yurt sonuç sorgulama ekranı gibi terimler merak edildi.

KYK yurt sonuçları açıklandı mı?

2024-2025 eğitim yılı için Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuruları, 20-24 Ağustos tarihleri arasında tamamlanmıştı. Öğrencilerin merakla beklediği KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı.


Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili gençler, GSB Yurtları yerleştirme sonuçları açıklandı. Üniversite hayatınız boyunca yuva sıcaklığıyla hizmetinizde olacak yurtlarımıza şimdiden hoş geldiniz." ifadelerini kullandı.

2024 KYK yurt başvuru sonuçları nasıl öğrenilir?

KYK yurt başvuru sonuçları, e-Devlet sistemi üzerinden erişime açıldı. Adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile e-Devlet sistemine giriş yaparak sonuçlarına ulaşabilirler.

muratcankilic@haber365.com.tr