06.10.2024-11:45 (Son Güncelleme:06.10.2024-11:45)

Kütahya'da Gençlerden Engelli Öğrencilere Tekerlekli Sandalye Desteği

Kütahya'da gençler, sosyal medya kampanyasıyla 11 tekerlekli sandalye temin ederek engelli öğrencilere bağışladı.

Kütahya'dan Önemli Bir Destek Projesi

Kütahya'da bir grup genç, sosyal medya üzerinden başlattıkları yardım kampanyası ile 11 tekerlekli sandalye temin etti. Bu sandalyeler, Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ndeki ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.

Yardım Fikri Nasıl Doğdu?

Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde çalışan özel eğitim öğretmeni Emre Barlak ile yapılan sohbet sırasında, öğrencilerin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının olduğunu öğrenen gençler, sosyal medya aracılığıyla bir yardım kampanyası başlatmaya karar verdiler.

Kampanya Başarıyla Tamamlandı

Sosyal medyada yaptıkları yardım çağrısına kısa sürede yanıt veren destekçiler ile 11 tekerlekli sandalye almayı başaran gençler, bu sandalyeleri Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde öğrencilere teslim ettiler. Ayrıca, merkezde düzenledikleri mangal etkinliğinde hazırladıkları yemekleri de öğrencilere ikram ettiler.

Gençlerin Duyarlılığı

Yardım kampanyasında öncü rol üstlenen Hüseyin Kasap, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Okuldaki ihtiyaçların farkına vardıktan sonra bu çalışmayı gerçekleştirdik. 11 tekerlekli sandalyeyi temin ederek okulumuza getirdik. Kampanyadan elde edilen gelirle ayrıca kışlık bere ve eldiven de satın aldık." dedi.

Öğretmenlerden Teşekkür

Emre Barlak, gençlere ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, "Bu yapılan iyilik, sadece bir başlangıç. Arkadaş grubumuzla bu projeyi gerçekleştirdik ve etkili bir sonuç aldık. İnsanlarımızın duyarlılığı gerçekten çok yüksek. Okul müdürümüz ve diğer öğretmen arkadaşlarımızın da katkılarıyla bu projenin gerçekleşmesinden dolayı mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü'nden Destek Mesajı

Okul müdürü Ahmet Hamdi Karamete de gençlerin ve öğretmenlerin bu anlamlı çalışmasını takdir ederek, gönüllü destekleri için teşekkür etti.

Kütahya'da bir araya gelen gençler, sosyal medya üzerinden başlattıkları yardım kampanyasıyla aldıkları 11 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr