05.04.2022-15:48 (Son Güncelleme:05.04.2022-15:48)

Konyaspor'un yıldızı Endri Çekici, Süper Lig'de ikinci olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istediklerini söyledi!

Konyaspor'un başarılı futbolcusu Endri Çekici, bu sezon sonunda Süper Lig ikincisi olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istediklerini söyleyerek taraftarlara seslendi.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon tüm dikkatleri üzerine çeken ekiplerden biri olan Konyaspor, ortaya koyduğu başarıyla büyük bir beğeni topladı. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde oynadığı oyun ile birlikte dikkat çeken Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırada yer alıyor.

Endri Çekici'den Şampiyonlar Ligi sözleri...

Konyaspor'da bu sezonun dikkat çeken oyuncularından biri olan Arnavut oyuncu Endri Çekici, Konya Postası'na açıklamalarda bulunarak hem bu sezon ki performansları hem de Şampiyonlar Ligi hedefleri ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Endri Çekici, yaptığı açıklamalarda ;


' 8 oyuncumuz milli takımlardaydı ve geri döndüklerinde çalışmak için sadece 2-3 gün çalışma günümüz vardı. Bu kısa zamanda yüzde yüzümü verip, iyi konsantre olup bu maçı kazanmak istiyorduk. Bu hedefe vardığımız için de çok mutluyuz. Bundan sonra ligde 7 final maçımız var. Buradan en başarılı şekilde çıkmak ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Bu hedefe ulaşmayı bizler, yönetimimiz, hocamız, taraftarımız ve kulüp çalışanlarımız yürekten istiyor. İnşallah bunu gerçekleştiririz. ' ifadelerini kullanarak dikkat çekti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr