16.09.2024-12:30 (Son Güncelleme:16.09.2024-12:30)

Konya'da 2 Yaşındaki Bebeğin Şüpheli Ölümü! Otopsi Yapılacak

Konya'da 2 yaşındaki bebek, ailesi tarafından ölü bulundu. Bebeğin ölümünü şüpheli bulan savcılık, soruşturma başlattı. 2 Yaşındaki bebeğe otopsi yapılacak.

Türkiye, Diyarbakır'da kaybolan ve kaybının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasına kitlenmişken ve Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin acısını yaşarken bir haber daha geldi.

Konya'nın Kulu ilçesi Karapınar Mahallesinden 2 yaşındaki bebeğin öldüğü haberi geldi. Soğan tarlasında mevsimlik işçi olarak çalışan ve geçimini buradan sağlayan aile, bebekleri Yusuf Ç'yi çadırında cansız bir şekilde yatarken buldu.


Otopsi Yapılacak

Bebeğin uyanmaması üzerine aile, Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne gitti. Hastanede yapılan incelemelerin ardından 2 yaşındaki Yusuf Ç'nin hayatını kaybettiği öğrenildi. 2 Yaşındaki bebeğin ölümünün şüpheli bulunması üzerine soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından bebek Yusuf Ç'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere, Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yapılacak otopsi işleminin ardından bebeğin ölüm nedeni ve ölüm saati belirlenecek. (AA)

damlaeroglu@haber365.com.tr