23.07.2022-11:45 (Son Güncelleme:19.09.2023-19:05)
>

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar isimli programında her geçen bölüm farklı sohbetler karşımıza çıkıyor. Son bölümde mikrofon uzatılan genç kızdan gelen cinsel itiraf programa damga vurdu.

1

Exxen'de yayınlanıyor


Ekranların en sevilen stand-up programı Konuşanlar, Hasan Can Kaya’nın sunuculuğuyla Exxen ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

2

Büyük bir hayran kitlesi oluştu


Gelen konuklara fantezilerini soran Hasan Can Kaya, büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Programın her bölümüyle adından söz ettiriyor.

3

Fantezi itirafları


Geçtiğimiz bölümde Konuşanlar programına konu olan cinseelik itirafı ağızları açık bıraktı.

4

Hasan Can fantezisini sordu


Hasan Can her konuğa olduğu gibi genç kadına da fantezisi ve hikayesi olup olmadığını sordu. Genç kadın kıyafeti ilede dalga geçti

5


Üzerine iç çamaşırı giymediğini söyeleyen kız salondakilerin dikkatini çekti. Hasan Can Kaya cevap üzerine kızın üzerine giderken, aynı gruptaki başka bir genç kadında erkek arkadaşı ile yaşadığı cinsel ilişki pozisyonundan bahsetti.

6

Hasan Can'ın cevabı


Misyoner pozisyonundan hoşlanıyoruz diyen kızın itirafı üzerine, birçok kişi misyoner pozisyonunun ne olduğunu merak etti.

7

Görüntüler viral oldu


Bunun üzerine açıklama yapan Hasan Can, "Seks pozisyonu klasik. En düz, daha da anlatasım var" diyerek herkesi kırdı geçirdi.

Konuşanlar programıyla tanınan Hasan Can Kaya genç kadına fantezisini sordu! Aldığı cevap karşısında dondu kaldı o görüntüler viral oldu
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR