22.04.2022-18:23 (Son Güncelleme:22.04.2022-18:23)

Konuşanlar Aleyna kimdir? Konuşanlar Aleyna kaç yaşında? Konuşanlar Aleyna ınstagram adresi var mı? Konuşanlar Aleyna hakkında bilgiler

Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' 64.bölümü yayınlandı. Yine herkese bol kahkaha attıran programda Aleyna damga vurdu. Konuşanlar Aleyna kimdir? Konuşanlar Aleyna kaç yaşında? Instagram adresi nedir? İşte ayrıntılar.

Exxen platformunda yayınlanan Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' son bölümünde yine insanları kahkahaya boğdu. Her insanın farklı hikayelerini anlattığı anlar gülmelere sebep oldu. Youtube' da geniş hayran kitlesine ulaşan 'Konuşanlar' Acun Medya ile yaptığı anlaşma sonrasında Exxen platformuna geçti. Büyük bir ilgiyle izlenilen program da birbirinden farklı hikayeler güldürmeyi başardı.


'Konuşanlar' izleyici yorumları

Günlük dozumu almaya geldim.

İnsanların ruh halini anlatmak isteyip de utanıp anlatamayanlara tercüme olan Hasan Can helal olsun sana.

Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Son iki ay kaldı. Benim için bu süreç çok stresli geçiyor. Her şeye ağlarken kendimi buluyorum. Kitap kurken vs. Bu zorlu süreçte güldüğüm tek şey 'Konuşanlar'. Anlatılan hikayeler konuşmalar ders alınacak nitelikte olabiliyor. Gerçekten çok başarılı program. Tebrik ederim.

Emekli astsubay. Kahkaha attım. Benim babamda da benzer özellikler var. Demek ki onların yaşlarında bu normal. Bizim gibi asker çocukları mizahi yaklaşsak da onları çok seviyoruz.

Seni ilk günden beri Azerbaycan'dan izliyorum Yüzümüzü güldürdüğün için çok teşekkür ederim. Azerbaycan'dan Türkiye'ye selamlar.

Ramazanlık dozumuzu da aldık.

Konuşanlar yayınlandı ve gülmekten kırıp döktü.

Kütüphanede Hasan Can'ı gülmeden izleyeyim dedim. Hasan can abimmm dedikten sonra beni bir gülme aldı kütüphanede ki herkes bana bakıyor. Kafamı kollarımın arasına aldım . gülmemin geçmesini bekledim. Sen güzel üstadsın öyle.

Hasan Can'a Malatyalı olduğuna ikna edemeyen kız.

Aleyna yazılım alanında çalışıyor ve Amerika ile İstanbul arasında sürekli gelip gidiyor.

California'da okumuş ve Amerika'da çalışıyor. 

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr