19.10.2024-23:16 (Son Güncelleme:19.10.2024-23:16)

Kocaelispor Ümraniyespor Maçında Zirve Zaferi

Kocaelispor'un Ümraniyespor'u 1-0 yenerek haftayı lider tamamlaması, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı mutlu etti.

Kocaelispor'un Liderlik Keyfi

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Central Hospital Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederek haftayı zirvede kapattı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, elde ettikleri galibiyetin hem kendileri hem de şehir için önemli olduğunu belirtti.

Sağlam'ın Açıklamaları

Sağlam, "Bu haftayı da ligin zirvesinde geçmek hem bizim hem de şehrimiz ve taraftarımız için önemli. Buraya gelmek önemli ama burada kalmak için çok daha fazla çalışmamız lazım. Bundan önce yaptıklarımızdan daha fazlasını ortaya koymamız gerekiyor. Daha fazla fedakarlık, daha fazla sorumluluk almak gerekiyor," dedi. İyi bir rakibe karşı zor bir maç oynadıklarını belirten Sağlam, "Aslında başlangıçtan sonuna kadar bizim kontrolümüzde geçti. Oyuna hakim olan, oyunu yönlendiren, rakip yarı alanında oynayan taraf hep biz olduk. Pozisyon üretmede maalesef zorlandık," ifadesini kullandı.

Takım Olgusundaki Gelişmeler

Takım olgusunda ciddi mesafe kat ettiklerini vurgulayan Sağlam, "Artık beraber oynamayı öğrendik. Oyunu kompakt oynamada her geçen gün mesafe kat ettiğimiz gerçeği ortada. Bugün alınan 3 puan ne kadar önemliyse gol yemeden geçilen dördüncü maçı oynamış olmak da o kadar önemli. Kazandığımız için çok mutluyuz," şeklinde konuştu.

Ümraniyespor'un Teknik Direktörü Tuncay Şanlı'nın Görüşleri

Central Hospital Ümraniyespor'un teknik patronu Tuncay Şanlı, maçın ilk ve ikinci devrelerinin farklı geçtiğini belirtti. Şanlı, "İlk devre istedikleri oyunu sahaya yansıtamadık ama rakibe de pozisyon vermedik. İkinci yarıda daha cesur bir oyun sergilemek istedik ve oyunumuza geliştirmeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu. Şanlı, takımın duraklamalara karşı dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Kocaelispor'a 1-0 kaybeden Central Hospital Ümraniyespor'un teknik direktörü Tuncay Şanlı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr