22.10.2024-19:51 (Son Güncelleme:22.10.2024-19:51)

Kocaelispor Hazırlıklara Devam Ediyor

Kocaelispor, MKE Ankaragücü maçı öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam önemli açıklamalarda bulundu.

Kocaelispor, MKE Ankaragücü Maçına Hazır

Trendyol 1. Lig’in lider konumundaki Kocaelispor, ligin 10. haftasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, Körfez Brunga Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Takımın İdmanları ve Sakatsız Durum

Futbolcular, antrenman sırasında pas ve taktik çalışmalara yoğunlaştı. Ayrıca, tedavisi tamamlanan Marcao bireysel çalışmalara katıldı. Kocaelispor’un başkanı Recep Durul ve Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal da antrenmanı izleyerek futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Ertuğrul Sağlam'ın Açıklamaları

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sağlam, mevcut puan durumlarından memnun olduklarını belirtirken, kazanırken bile eksikleri tespit edip bu yönde daha fazla çalıştıklarını ifade etti. “Henüz ortada bir şey yok, dolayısıyla rehavete girmenin anlamı yok. Zorlu maçlar oynuyoruz, bu ligde en alttaki takımın en üstteki takımı yenebildiği bir atmosferdeyiz. Rehavetin, gevşekliğin ve disiplinsizliğin bedelini ağır ödeyebiliriz” dedi.

MKE Ankaragücü Maçı Öncesi Strateji

Ankaragücü’nün de şampiyonluk adayı olduğuna dikkat çeken Sağlam, “Lig sıralaması ne olursa olsun, MKE Ankaragücü zor bir rakip. Oyuncularım, en iyi performanslarını sergileyerek sahaya çıkmalılar” diyerek takımına güven duyduğunu vurguladı. Ayrıca, şu an için sakat oyuncu bulunmamasının sevindirici olduğu yorumunu yaptı.

Kocaelispor ile MKE Ankaragücü, 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Trendyol 1. Lig'in lideri Kocaelispor, ligin 10. haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, idmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr