19.09.2024-16:50 (Son Güncelleme:19.09.2024-16:50)

Kızılay’dan Eğitime Büyük Destek: “Bir Çocuğun Eğitimi, Türkiye’nin Geleceği” Kampanyası Başladı

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, veliler çocuklarının eğitim giderlerine destek sağlamak için sunulan imkanları araştırmaya başladı. Kızılay başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu, bağışçıların katkılarıyla öğrencilere yönelik eğitim yardımlarını sürdürüyor.

Kızılay eğitime olan desteğini kesintisiz sürdürmeye devam ediyor. Öğrencilerin eğitim masraflarını karşılamada zorluk yaşayan aileler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Bu kapsamda, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemeleri, okul kıyafetleri, kitaplar ve diğer eğitim gereçleri belirlenen kriterler doğrultusunda temin edilmeye başlandı. Türk Kızılay, “Bir Çocuğun Eğitimi Türkiye’nin Geleceği” sloganıyla başlattığı yeni kampanya ile öğrencilere yönelik desteklerini artırıyor.

Kampanya İle İhtiyaç Sahiplerine Ulaşan Yardımlar

Türk Kızılay’ın kampanyası, öğrencilerin eğitim süreçlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu kapsamda kırtasiye malzemeleri, okul kıyafetleri ve eğitim materyalleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılıyor. Yardımseverlerin desteğiyle daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedefleyen Kızılay, kampanyayı duyurarak daha geniş kitlelerin desteğini bekliyor.


Eğitimde Fırsat Eşitliğine Katkı

Kızılay’ın eğitim kampanyasına destek olmak isteyenler, bağışlarını www.kizilay.org.tr adresinden yapabilir. Ayrıca dijital bankacılık kanalları ve Kızılay mobil bağış uygulaması üzerinden de katkıda bulunmak mümkün. 20 TL’lik SMS bağışı için 2868’e EĞİTİM yazarak gönderim yapılabilir. Bu yardımlar sayesinde çocukların eğitim hayatına önemli bir katkı sağlanarak, fırsat eşitliğine destek olunuyor.


Bu kampanya, Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmak isteyen herkes için önemli bir fırsat sunuyor. Öğrencilerin eğitim süreçlerinde ihtiyaç duydukları desteği sağlamak, onların başarılarına ortak olmak için siz de katkıda bulunabilirsiniz.


muratcankilic@haber365.com.tr