Kırmızı biber salçası içindeki kırmızı biberden kaynaklı olarak kanseri önlüyor ve acıyı yok ediyor. İşte, kırmızı biberin diğer yararları...
KIRMIZI BİBERİN FAYDASI
Prof. Dr. Oğuz Özyaral, kırmızı biberin onlarca niteliği olduğunu ifade ederek, özellikle acısını tüketmek gerektiğinin altını çizdi. Kırmızı biberi tazeyken kullanılmasını tavsiye eden Prof. Dr. Özyaral, kırmızı biberin C vitamini, beta karoten, kapsaisin ve antioksidan deposu olduğunu belirterek, “Sofranızdan biber salçasını eksik etmeyin” olarak açıkladı.C vitamini, beta karoten, kapsaisin ve antioksidan deposu olan kırmızı biber, metabolizmayı hızlandırıyor, kötü kolesterolü düşürüyor, ağrı yok etmeyi sağlıyor, vücut direncini çoğaltıyor ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor.
Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.