04.10.2024-14:22 (Son Güncelleme:04.10.2024-14:22)

Kırklareli'nde Hayvanseverlere Özel Kulübe Hediye

Kırklareli'nde hayvanseverler, köpek sahiplenme etkinliğinde kulübe hediye aldı. 119 sahipsiz hayvan kısırlaştırıldı.

Kırklareli Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik

Kırklareli, Türkiye - 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında, Kırklareli Belediyesi, köpek sahiplenen hayvanseverlere özel kulübe hediye etti. Etkinlik, Kırklareli Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi'nde düzenlendi.

Etkinlik Detayları

Etkinlik, öncelikle öğrencilere barınak gezdirilmesi ile başladığında, katılımcılar sahipsiz hayvanların bakımına dair bilgi aldı. Bu vesileyle, tedavi ve bakımları tamamlanan 9 sahipsiz köpek yeni yuvalarına kavuştu.

Belediye Başkanından Destek Mesajı

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, etkinlikte yaptığı konuşmada, 2 Ağustos ile 2 Ekim tarihlerinde 119 sahipsiz hayvanın kısırlaştırıldığını belirtti. Bulut, hayvanların korunmaya ve sevgiye ihtiyacı olduğunu vurguladı. Ayrıca, Geçici Hayvan Bakım Evi'nde görev yapan personelin özverili çalışmalarımıza dikkat çekti.

İstatistikler ve Gelecek Planları

Bulut, 2 Ağustos’tan bu yana kısırlaştırılan 119 hayvanın yanı sıra kentte 94 sahipsiz hayvanın sahiplendirildiğini dile getirdi. Bulut, "Emek harcayan herkese teşekkür ederim. Hepimizin gönlünden geçen sahiplendirme, burada sevgi dolu bir ortam yaratma gayretindeyiz. İnşallah imkanlarımız artar ve bu hizmeti tüm vatandaşlarımıza sunmaya devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Kırklareli Belediyesince 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla köpek sahiplenen hayvanseverlere kulübe hediye edildi. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, etkinlikte konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr