Kemal Sunal Filmindeki Hataları Yıllardır Kimse Farkedemedi
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kemal Sunal'ın Filmlerinde ve diğer Yeşilçam filmlerinde bazı detayları yıllardır kimse fark edemedi. Bu hataları görünce yıllardır nasıl fark edemediğinize şaşıracaksınız.
Yeşilçam Filmlerini yıllardır izleriz. Her izlediğimizde ilk izleyişimiz gibi sıkılmadan izleriz. Kemal Sunalın bazı filmleri ve Yeşilçam'ın bazı filmlerinde hiç fark edemediğimiz hatalar bulunuyor. Sahne aralarında bulunan bu küçük hataları görünce nasıl göremediğinize inanamayacaksınız.
ÇİÇEK ABBAS
Başrollerinde Şener Şen ve İlyas Salman'ın rol aldığı Türk sinemasının efsaneleri arasında gösterilen Çiçek Abbas' filmindeki hata yıllar sonra fark edildi. >Çiçek Abbas filminde, nikahı basmaya gidildiği esnada minibüsü kullanan kişinin İlyas Salman olmadığı ortaya çıktı. mahallelinin yardımıyla çalıştırdığı minibüsle sevdiği kızı nikah masasından almaya giden Çiçek Abbas minibüsü sürüyor gibi gözüküyor. Ancak dikkatli bakınca direksiyon koltuğunda oturan kişinin Çiçek Abbas yani İlyas Salman olmadığı fark ediliyor.
MİRASYEDİLER
1974 yapımı Mirasyediler filminde sahneler arasında tezgahın üzerindeki kumaşlar ve müşteri birden yok oluyor. >Mirasyediler, 1974 tarihli Zeki Alasya-Metin Akpınar filmidir. Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın ikili olarak başrollerde oynadıkları ilk sinema filmidir.
İBO İLE GÜLLÜŞAH
Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı 1977 yapımı İbo ile Güllüşah' filmindeki hata yıllar sonra fark edildi. İbo ile güllüşah, yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Güldürü türündeki bu sinema filminin başrollerini Kemal Sunal ve Gülşah Soydan paylaşmıştır.> Kemal Sunal'ın rol aldığı filmde para kazanmak için hamallık yapan İbo'nun müşterisi sepete eşyalarını koyarken sahne arasında gömlek renginin farklı olduğunu görüyoruz. Eşyaları koyarken sepeti aslında İbo yani Kemal Sunal tutmuyor.
YEŞİLÇAM NEDİR?
Yeşilçam sanatçıları filmleri çekerken çok büyük sıkıntılarla bazen beş parasız şekilde çekilmiş, giyilen kostümler bazen kendi paralarıyla bazen borç harç şeklinde giyilmiştir, yani her türlü zorluğa göğüs gererek. Çam ağaçları gibi dimdik durarak. Bu yüzden Yeşilçam dayanıklılığın en güzel simgesidir.