25.10.2024-12:35 (Son Güncelleme:25.10.2024-12:35)

Kayserispor, Hatayspor Karşısında Galibiyet Peşinde

Kayserispor'un teknik direktörü Sinan Kaloğlu, 12 maçlık galibiyet hasretinin Hatayspor maçıyla sona ereceğine inanıyor.

Kayserispor, 12 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Vermeyi Hedefliyor

Kayserispor teknik direktörü Sinan Kaloğlu, Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacakları maçı değerlendirdi.

"Güçlü Bir Rakip Bizi Bekliyor"

Kaloğlu, Hatayspor'un galibiyete ihtiyaç duyduğunu ve kendilerinin de 12 haftadır 3 puana hasret kaldıklarını belirtti. Takımının iyi bir mücadele örneği sergilediği Gaziantep FK maçının ardından, galip gelmeyi hedeflediklerini ifade etti.

"Planladığımız gibi oyuna baskılı başladık. Maçta daha önce bir gol bulabilseydik, sonuç farklı olabilirdi. Ligdeki son 12 maçımızda yalnızca 2 kez berabere kaldık. Kalesinde 24 gol gören Kayserispor, 13 kez rakip ağları havalandırdı."

Takımın Hazırlıkları Devam Ediyor

Kaloğlu, oyuncularıyla birebir görüşmeler yaparak takım içindeki iletişimi güçlendirmeye çalıştığını belirtti. Özellikle Mane ve Cardoso gibi oyuncuların performanslarının takım için önemli olduğuna dikkat çekti.

"Hatayspor, zaman zaman güçlü bir oyun sergiliyor. İyi oyunculara sahip ve onların da galibiyete ihtiyacı var. Biz kazanmaya gidiyoruz. Her maçı kazanmak için stratejik çalışmalar yapıyoruz." diye konuştu.

Son olarak, sık sık yaşanan sakatlıkların kendilerini zor durumda bıraktığını ve bu nedenle farklı mevkilerdeki oyuncuların stoper olarak oynatılmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi. Ancak her şeye rağmen, müsabakalara 11 kişiyle çıkacaklarını vurguladı.

Trendyol Süper Lig'de 12 haftadır 3 puana hasret kalan Bellona Kayserispor'un teknik direktörü Sinan Kaloğlu, deplasmanda Atakaş Hatayspor'u yeneceklerine inandıklarını belirtti. Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, AA muhabirine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr