09.10.2024-19:42 (Son Güncelleme:09.10.2024-19:42)

Kayseri'de Trafik Kazası: 1 Öğretmen Hayatını Kaybetti, 5 Yaralı

Kayseri'deki trafik kazasında bir öğretmen hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazanın detayları ve etkilenenler hakkında bilgiler.

Kayseri'de Trafik Kazası

Kayseri'de yaşanan trajik bir trafik kazasında, hafif ticari aracın kamyonla çarpışması sonucu 1 öğretmen hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazanın olduğu anlar büyük bir üzüntü yarattı.

Kaza Detayları

Olay, Kayseri-Ankara kara yolu Mahzemin Kavşağı'nda meydana geldi. A.Ö. idaresindeki 38 HP 824 plakalı kamyon, Y.K. tarafından sürülen 38 AIK 062 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Yaralananlar ve Müdahale

Kaza sonrası olay yerine hemen polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçta bulunan öğretmen H.K.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Ayrıca, sürücüler ile hafif ticari araç içerisindeki O.M, C.Y. ve Ö.Ç. yaralı olarak kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ölen öğretmen H.K. ve yaralılardan O.M, C.Y. ve Ö.Ç.'nin, Mahzemin Mahallesi'nde bir okulda görev yaptığı öğrenildi. Kazanın ardından yapılan ilk incelemelerde, öğretmenlerin okul çıkışı otobüs beklerken hafif ticari araca bindikleri ifade ediliyor.

Sonuç olarak, Kayseri’de meydana gelen bu kaza, eğitim camiasında büyük bir üzüntü yarattı ve kazaya karışanların sağlık durumu merakla takip ediliyor.

Kayseri'de kamyon ile çarpışan hafif ticari araçta bulunan bir öğretmen hayatını kaybetti, 3'ü öğretmen 5 kişi yaralandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr