20.10.2024-12:59 (Son Güncelleme:20.10.2024-12:59)

Kayseri'de ITF W50 Tenis Turnuvası Final Mücadeleleri Başladı

Kayseri'deki uluslararası tenis turnuvasında final aşamasına geçildi, şampiyonlar 50 puan kazanacak.

ITF Uluslararası W50 Tenis Turnuvası Kayseri'de Devam Ediyor

Kayseri'de gerçekleştirilen ITF Uluslararası W50 Tenis Turnuvası, final müsabakalarıyla devam ediyor. Turnuva, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) öncülüğünde, Türkiye Tenis Federasyonu ve Megasaray Tenis Akademi-MTA iş birliği ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes AŞ'nin destekleriyle organize ediliyor.

Katılımcılar ve Ülkeler

Turnuvaya, Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Fransa, İngiltere, ABD, Rusya, Tayland, Kazakistan, İran, Kolombiya ve KKTC gibi 26 ülkeden sporcular katılıyor. Müsabakalar final karşılaşmaları aşamasına gelip, büyük bir heyecanla sürmektedir.

Ödüller ve Gelecek Ülkeler

Turnuvada şampiyon olan sporcular, uluslararası sıralamada 50 puan kazanacak. Kayseri'deki bu heyecan dolu organizasyon, 3 Kasım'da sona ererek, ITF Uluslararası W35 karşılaşmalarıyla devam edecek.

Kayseri'de düzenlenen ITF Uluslararası W50 Tenis Turnuvası final müsabakalarıyla devam ediyor. Turnuva, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) öncülüğünde Türkiye Tenis Federasyonu ve Megasaray Tenis Akademi-MTA tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes AŞ'nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr