25.09.2019-13:28
(Son Güncelleme:23.11.2024-05:41)
Kavanozdaki Kakao Kremaları Yememeniz İçin 5 Neden
Kahvaltılarda bolca yenilen ve herkesin severek tükettiği kavanozlardaki hazır kakao kremalarının 5 zararını yazıyoruz.
Beyni ve bedeni çöküşe hazırlıyor. üstelik, öğrenme ve uygun hareketler sergileme hususunda hiçbir biçimde desteği bulunmuyor.
Genetiği değiştirilmiş yağlar kullanılıyor. bu da bedende iltihaplanmalara ve iç organların hasar görmesine sebep oluyor.
Ekmeğe sürdüğünüz için karbonhidrat ve şeker ile birleşiyor ve zarar bombasına dönüşüyor.
Televizyondaki reklamlarda her zaman yuvarlanan fındıkların görüntüsüne karşın, kavanozdaki kremanın ilk maddesi sade eski, beyaz, rafine, büyük ihtimalle gdo'lu şekerdir.
Sabahları yüksek oranda şekerli yiyeceklerin yenmesi kan şekerinin birden yükselmesine ve gün ortasına doğru da düşüşüne neden oluyor.
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR