Kavanoz Kapağı Açmanın En Pratik Yolları!
Kadınları mutfakta en sık zorlayan konulardan biri de açılmayan kavanoz kapaklarıdır. Yeni alınan salça, turşu gibi ürünler ilk açılma anlarında kadınların bilek gücünü zorlayabilir. Peki sıkışan kavanoz kapaklarını kolaylıkla açmanın yöntemleri nelerdir? Gelin birlikte bakalım.
Mutfakta en çok ihtiyaç duyduğumuz şey bazen, güçlü bir bilek olabiliyor. Çünkü biz kadınların zorlandığı anlar genelde herhangi bir kavanoz kapağını açmakta sorlandığımız anlar olabiliyor. Peki, kavanoz kapaklarını açmanın pratik yöntemleri nelerdir?
SIKIŞAN KAVANOZ KAPAĞINI AÇMANIN PÜF NOKTALARI
-Geniş bir kabın içerisine sıcak su dondurun daha sonra kavanozu ters çevirip bastırarak suya koyun.
-Sıkışan kavanozu açmanın bir diğer yolu da streç film veya bulaşık eldiveni olabilir.
-Sivri bir kesici alet yardımıyla kavanozun boş kısmından havasını alacak şekilde yukarı kaldırmaya çalışın daha sonra tekrar denediğinizde kavanozun kapağı kolay bir şekilde açıldığını göreceksiniz.
-Metal bir tencerenin içerisine su dökün daha sonra ocağın altını kısık açarak kavanozu tencerenin içine koyun daha sonra havlu veya bir bez yardımı ile çevirerek açabilirsiniz.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.