14.10.2024-10:55 (Son Güncelleme:14.10.2024-10:55)

Kastamonu'da Yangın: İki Ev ve Garaj Küle Döndü

Kastamonu'da çıkan yangında iki ev ve bir garaj kullanılamaz hale geldi. Olay detayları ve kurtarma çalışmaları ile ilgili bilgiler haberimizde.

Kastamonu'daki Yangının Sebepleri Araştırılıyor

Kastamonu'nun İsmailbey Mahallesi Şanoğlu Sokak'ta, Kemal ve Gülizar Karaca çiftine ait 2 katlı evin garajında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek felaketi beraberinde getirdi.

Yangının Patlak Vermesi

Henüz sebebi belirlenemeyen nedenlerden dolayı, Karaca çiftinin garajında yangın çıktı. Yangının fark edilmesi üzerine çevredeki vatandaşlar, Kemal ve Gülizar çiftini evden çıkararak kurtardı.

İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi

Yangın ihbarının yapılması üzerine, itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Ekiplerin özverili çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı, fakat maalesef Kemal Karaca'ya ait garaj ve ev, alevlerden ciddi şekilde hasar gördü.

Diğer Binalara Sıçrama

Büyüyen alevler, bitişikteki evde de hasar oluşturarak çevredeki halkı tedirgin etti. Yangının çıkış nedeninin araştırılması için incelemeler sürüyor.

Yangın sonrası bölgede büyük bir üzüntü var. Olay, hem yerel halkı hem de itfaiye ekiplerini derinden etkiledi.

Kastamonu'da 2 ev ile garajda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında, garaj ve ev kullanılamaz hale geldi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr