16.10.2024-20:54 (Son Güncelleme:16.10.2024-20:54)

Kastamonu'da Okul Servisi ile Tır Çarpıştı: 12 Öğrenci Yaralı

Kastamonu'da meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı, Vali Dallı yaralıları ziyaret etti.

Kastamonu'da Kaza: Okul Servisi ile Tır Çarpıştı

Kastamonu'da, bir okul servisi ile tırın çarpışması sonucu 12'si öğrenci olmak üzere toplam 13 kişi yaralandı. Olay, Ankara yönünden gelmekte olan 81 ADU 127 plakalı tır ile Murat A. yönetimindeki 37 AAN 890 plakalı okul minibüsünün Kadıdağı mevkisindeki Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi kavşağında çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kazada Yaralananların Durumu İyi

112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları Kastamonu'daki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Kazada devrilen minibüsteki 12 ilkokul ve ortaokul öğrencisi ile sürücünün ilk müdahalesi yapıldı.

Vali Dallı'dan Açıklama

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle ve aileleriyle sohbet eden Dallı, kazanın ardından sağlanan tedavi sürecinin olumlu geçtiğini belirtti. "Çok şükür şu an itibarıyla doktorlarımızdan aldığımız bilgiye göre hepsinin durumu iyi ve hayati tehlikeleri yok," diye ekleyen Dallı, kazanın ardından çok korktuğunu ancak sonuçların sevindirici olduğunu vurguladı.

Resmi Kurum Temsilcileriyle Birlikte Ziyaret Gerçekleştirildi

Vali Dallı'ya, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül eşlik etti.

Olayla ilgili daha fazla detayın ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor.

Kastamonu'da okul servisi ile tırın çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı. Kastamonu Valisi Meftun Dallı (sağ 2), Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri süren öğrencileri ziyaret etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr