03.10.2024-22:04 (Son Güncelleme:03.10.2024-22:04)

Kastamonu'da Firmanın Zarara Uğratılması Davası: 3 Kişi Tutuklandı

Kastamonu'da bir firmayı zarara uğrattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 9 kişiden 3'ü tutuklandı.

Kastamonu'da Tutuklamalar Gerçekleşti

Kastamonu merkezli olarak düzenlenen kapsamlı bir operasyonda, bir firmanın zarara uğratıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Operasyon, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi ve 5 farklı ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Şüphelilerin Durumu Ne Oldu?

Gözaltına alınan zanlıların, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Yapılan yargılamanın ardından, E.K, İ.Ö ve M.U tutuklanırken; 2 kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Diğer 4 kişi de adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Olayın Detayları ve Suçlamalar

Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmanın, yaklaşık 100 milyon lira zarara uğratıldığı belirtiliyor. Şüphelilere yönelik olarak, “hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma”, “belgede sahtecilik”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” gibi ciddi suçlamalar yöneltiliyor.

Operasyonun Geniş Çapı

Kastamonu dışındaki iller arasında İstanbul, Antalya, Afyonkarahisar ve Kocaeli'nin de bulunduğu geniş çaplı operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor. Emniyet güçlerinin, olaya karıştığı iddia edilen diğer şahıslar üzerinde de çalışmalarını sürdüreceği belirtiliyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr