15.09.2024-16:00 (Son Güncelleme:15.09.2024-18:45)

Kasımpaşa Fenerbahçe maçını canlı izle Bein Sports – Kasımpaşa FB maçı canlı yayın linki

Trendyol Süper Lig 5 haftasında Fenerbahçe'de basmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Maçı canlı izlemek için haberimize göz atabilirsiniz

Milli aranın ardından yeniden Süper Lig’de maça çıkacak olan Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında mutlak galibiyet hedefliyor. Galatasaray’ın farklı kazandığı haftada hata istemeyen sarı lacivertliler bugünkü mücadeleden galip ayrılıp haftaya oynanacak olan dev derbiye moralli çıkmak istiyor. Futbol severler ise kritik maçla ilgili olarak Kasımpaşa Fenerbahçe maçı canlı izle şifresiz, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı canlı izle Taraftarium24, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı canlı izle kaçak, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hangi kanalda, Kasımpaşa Fenerbahçe muhtemel 11 gibi terimleri sorguluyor.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman?

Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa Fenerbahçe maçı 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 17.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.


Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hakemi kim?

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hakemi açıklandı. Kritik maçta Halil Umut Meler düdük çalacak.

Kasımpaşa Fenerbahçe muhtemel 11

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Guel, Sadiku, Hajradinovic, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Fall.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Becao, Oosterwolde, İsmail Yüksek (Amrabat), Fred, Szymanski, Tadic, Maximin, Dzeko.

Süper Lig'deki Karşılaşmalar

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 42 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fenerbahçe, 34 kez galip gelirken, Kasımpaşa sadece 4 kez zafer elde edebildi. Rekabette 4 maç ise berabere sona erdi. Fenerbahçe'nin bu maçlarda rakip filelere gönderdiği toplam gol sayısı 106 olurken, Kasımpaşa ise 38 golle karşılık verdi.

Edin Dzeko'nun Etkileyici Performansı

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, bu sezon gollerle sahneye çıktı. Dzeko, Adana Demirspor, Göztepe, Çaykur Rizespor ve Alanyaspor karşılaşmalarında fileleri havalandırmayı başardı. Ligde bu sezon attığı 4 golün yanı sıra, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 gol kaydederek performansını gözler önüne serdi.

Fenerbahçe’nin Golcüsü: Dzeko’nun Sezon Başlangıcı

Dzeko’nun bu başarılı performansı, Fenerbahçe'nin bu sezonki hedefleri açısından büyük bir umut oluşturuyor. Golcü oyuncunun etkili oyunu, takımın hücum hattında önemli bir güç kaynağı olmaya devam ediyor.

muratcankilic@haber365.com.tr