11.05.2024-17:22 (Son Güncelleme:11.05.2024-17:22)

Kardeşlerim 128. bölüm fragmanı yayınlandı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. İzleyicileri son bölümüyle merakta bırakan Kardeşlerim’in yeni bölüm özeti arama motorlarında sorgulanıyor. Peki Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? Sorunun yanıtı haberimizde…

Her hafta Cumartesi günü ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü ile ilgili sorgulamalar sürüyor. Sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacağını bilmek isteyenler arama motorlarından Kardeşlerim son bölüm özeti, Kardeşlerim yeni bölüm izle, Kardeşlerim 128. bölüm izle ATV gibi terimleri araştırıyor.

Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Polis tarafından gözaltına alınan Aybike ve Yasmin, büyük bir korku yaşadı. Hızla olaya müdahale eden Şevval ve Akif ise Gökhan'ı sakladıkları yerde büyük bir şaşkınlığa kapıldılar. Süsen'le ayrılmanın şokunu yaşayan Ömer, kolay kolay pes etmeye niyetli değil. Orhan'ın evinden ayrılan Ayten ve Cansu ise Orhan'ı kıskandıracak bir yere taşındılar.


Hamile olduğunu öğrenen Nebahat ise durumu Akif'le paylaşma konusunda kararsız kaldı. Ayaz'ın Cansu'ya karşı beklenmedik hamlesi ise Sarp'ın planlarını altüst etti. Ataman Koleji'nde düzenlenen sürpriz bir yarışma ile, Tolga'nın taksisiyle pikniğe giden çocuklar ise dönüş yolunda beklenmedik bir manzara ile karşılaştılar.

Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizisi yeni bölüm 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de ATV’de olacak.

muratcankilic@haber365.com.tr