23.09.2024-17:47 (Son Güncelleme:23.09.2024-17:47)

Karadut dizisi ne zaman, hangi gün başlıyor? ATV Karadut dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

ATV’nin yeni sezon dizisi Karadut ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği yapım hakkında Karadut dizisi ne zaman başlıyor, Karadut dizisi hangi gün, Karadut dizisi konu, Karadut dizisi oyuncuları gibi terimler sorgulanıyor.

Tims&B yapımcılığında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Karadut dizisi konusu ve oyuncuları ile dizi severlerin gözde yapımlarından birisi olacak gibi görünüyor. Haberimizde tüm merak edilenleri yer alan Karadut dizisi konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını yoğun şekilde meşgul ediyor. Araştırılan terimler arasında öne çıkanlar ise Karadut dizisi ne zaman başlıyor, Karadut dizisi hangi gün, Karadut dizisi konu, Karadut dizisi oyuncuları, Karadut dizisi fragman oldu.

Karadut dizisi ne zaman, hangi gün başlıyor?

ATV’nin yeni dizisi Karadut 1. bölüm 23 Eylül 2024 Pazartesi günü yani bu akşam saat 20.00’de başlayacak.

ATV Karadut dizi konusu nedir?

Kariyerinde zirveye ulaşmış, kişisel gelişim uzmanı Zuhal Erdem, aşk ve ilişkiler üzerine yaptığı danışmanlıklarla büyük bir başarı elde etmiştir. Ancak dışarıdan mükemmel görünen bu güçlü kadının, ailesiyle yaşadığı evde çok farklı bir hayat sürdüğü kimsenin bilmediği bir gerçektir.

Genç yaşta annesini kaybeden Zuhal, babası Çetin ve üç kız kardeşiyle birlikte büyük bir sorumluluk üstlenmiştir. Annesinin yokluğunda ailesine adanmış bir hayat süren Zuhal, kendi istek ve hayallerini geride bırakarak fedakarlıklarla dolu bir yaşamı tercih etmiştir. Yıllarca süren yalnızlık ve kendini ailesine adamışlık, onu güçlü ve dirençli kılmıştır.


Zuhal’ın yalnızlığı, asistanı Eylem’in onu Tayfun ile tanıştırmasıyla sona erer. Bu yeni ilişki, Zuhal’ın hayatında uzun zamandır eksikliğini hissettiği duyguları gün yüzüne çıkarır. Ancak bu aşk, onun için sadece güzel anılar değil, aynı zamanda büyük mücadelelerin kapısını aralayacaktır. Babası Çetin’in karşı çıkışlarına rağmen, Zuhal, aşk uğruna zor kararlar vermek ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir yolculuğa adım atmak zorunda kalacaktır.

Zuhal Erdem’in hayatı, kariyerinde kazandığı başarıların çok ötesinde, aile bağlılığı, fedakarlık ve zorlu bir aşk hikayesiyle şekillenmektedir. Tayfun ile olan ilişkisi, ona hayal kırıklıkları ve dirençli olmanın ne demek olduğunu yeniden öğretirken, ailesine ve kendine karşı büyük bir sınav verecektir. Zuhal, bir yandan zirvedeki kariyerini sürdürmeye çalışırken, diğer yandan aşk ve aile arasındaki dengeyi kurmak için mücadele edecektir.

Karadut dizisi oyuncuları kimler?

Karadut dizisi başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve İrem Helvacıoğlu olarak açıklandı. Dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle:

Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç, Engin Şenkan

muratcankilic@haber365.com.tr