Kalp Doktorlarının Asla Tüketmediği Yiyecekler
Başta işlenmiş gıdalar olmak üzere birçok yiyeceği yemeyi reddeden kalp doktorlarının mümkün olduğunca kaçtığı 6 besin.
İşlenmiş gıdalar bu yiyecekler içerisinde pek çok kimyasal madde barındırıyor. raf ömrünü uzatabilmek için işlenmiş etlerin içerisine fazla miktarda tuz ve çeşitli kimyasallar barındırıyor
Hazır noodle bu aperatif paketler, birçoğumuz için günü kurtarıcıdır. fakat küçük bir paket kalp sağlığına ciddi hasarlar verir. sodyum oranı yüksek olan hazır noodle'lar, kan basıncınızı yükseltebilir.
Cipsler paketlenmiş cipsler ve patlamış mısırlar içeriğinde yüksek oranda sodyum barındırmaktadır.sağlık kuruluşları ise 1.500 miligramdan fazlasını kesinlikle tavsiye etmiyor.
Bol yağda kızartılan besinler bol yağda kızartılmış yiyecekler lezzetli gelebilir ancak dr. weinberg’e göre, bu yiyecekler kızgın ve bol yağda piştiğinde tüm besin değerlerini yitiriyor.
Pizza dr. haythe, pizzanın tuz ve işlenmiş peynirle doldurulan bir karbonhidrat olduğunu belirtiyor.
Tuz yüksek tansiyonla mücadele ediyorsanız tuz alımınızı sınırlamanız gerekir.