13.10.2024-22:08 (Son Güncelleme:13.10.2024-22:08)

Kahramanmaraş'ta Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu Başladı

Kahramanmaraş'ta Yücel Arzen konseriyle açılan Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu, çeşitli etkinliklerle dolu bir yıl vaat ediyor.

Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu Açıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 'Cahit Zarifoğlu 2024-2024 Kültür Sanat Sezonu' temasıyla düzenlenen etkinlikler, Yücel Arzen'in muhteşem konseri ile başladı. Konser, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Anlamlı Açılış Konuşması

Konser öncesinde sahneye çıkan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Kahramanmaraş ile olan bağlarının 'Yedi Güzel Adam' dizisindeki 'İsmail Efendi' karakteri ile başladığını belirtti. Sanat yolculuğunun bu role dayandığını ifade eden Yenişehirlioğlu, Kahramanmaraş'ın kendisi için özel bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Sanatseverler İçin Dolu Dolu Bir Sezon

Yenişehirlioğlu, Cahit Zarifoğlu isminin verildiği bu kültür sanat sezonunun açılışında yer almanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, şöyle devam etti:

"Tiyatro gösterilerinden söyleşilere, konferanslardan konserlere, resim sergilerinden imza günlerine kadar birçok etkinlik gerçekleştireceğiz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve tüm paydaşlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum."

Yücel Arzen ile Müziğin Coşkusu

Konuşmanın ardından Yücel Arzen ve orkestrası sahneye çıkarak 'Sakarya Türküsü', 'Türk Marşı' ve 'Utansın' gibi eserleri seslendirdi. Sanatçının performansı, seyircilerden yoğun alkış aldı.

Başkan Görgel'den Jest

Program sonunda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Yücel Arzen'e günün anısına bir çiçek takdim etti. 2024-2024 Kültür Sanat Sezonu'nun başlangıcı, birçok etkinlikle dolu bir yılın habercisi oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince bu yıl “Cahit Zarifoğlu 2024-2024 Kültür Sanat Sezonu” temasıyla düzenlenen programının açılışında sanatçı Yücel Arzen sanatseverlerle bir araya geldi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr