15.04.2022-15:29 (Son Güncelleme:15.04.2022-16:41)

Belirli bir restoran zincirini sevseniz bile, farklı yerlerde sundukları yiyeceklerin kalitesinin gerçekten yönetime ve personele bağlı olabileceğini bilmelisiniz.

1


Tuz ve baharatlıklara bakın. Kirli ise, muhtemelen mutfak da kirlidir.

2


Genelde sürahi gibi eşyalar her gün yıkanmaz o yüzden kirli olma ihtimalleri çok yüksek!

3


Kahvaltı sırasında sosis yapılan bir tavada ne yiyorsanız onu pişirmek için kullanılmadan önce yıkanmamış olabilir.

4


Etnik yemek yiyorsanız ve tüm müşteriler söz konusu etnik kökene sahipse, o zaman yemek muhtemelen harika olacak

5


Açık mutfak bugün bir trend. nispeten yeni bir yere girerseniz ve mutfak kapalıysa, bu kötü bir işarettir. Muhtemelen saklayacak bir şeyleri olduğu anlamına gelir

6


Büyük ihtimalle erken saatlerde yiyeceğiniz yemekler dünden kalan yemeklerdir.

7


Plastik tepsiler düşündüğünüzden daha kirli aslında!

8


Buzları çoğu işletme çeşme suyu ile dondurur. Bu yüzden de çoğu buz kireçlidir.

Kafelerin ve restoranların karanlık sırları
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR