16.10.2024-20:23 (Son Güncelleme:16.10.2024-20:23)

Kadın Odaklı STK'larla İstişare: Göktaş'tan Şiddete Karşı Kararlı Adımlar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, kadın odaklı STK temsilcileriyle buluşarak kadına yönelik şiddetle mücadelede işbirliğini güçlendirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Kadın Odaklı STK'larla Buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kadınlara yönelik projeler geliştiren sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya gelerek, kadına yönelik şiddetle mücadele üzerine kapsamlı istişareler gerçekleştirdi.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Kararlılık Vurgusu

Bakan Göktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, kadın odaklı çalışmalar yürüten STK temsilcilerini, Bakanlıkta ağırladığını belirtti. 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'un etkin bir şekilde uygulanması adına kararlılıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Toplumsal Seferberlik ve İşbirliği

Göktaş, toplumda güvenli bir ortam oluşturmak için toplumsal seferberlik ruhuyla hareket ettiklerini ve tüm paydaşlarla işbirliklerini güçlendirmeye devam edeceklerini kaydetti. Ayrıca, kadına yönelik şiddetin küresel bir sorun olduğunu vurgulayarak, bu meseleyle topyekun mücadele etme azmiyle çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kadınlara yönelik çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya gelerek, kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin istişarelerde bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr